Te boeken voor do- of vrijdag ochtenden

|

WOWO Amsterdam

HOT SEAT SESSIE

Je houdt niet van groepstrainingen of lang lopende trajecten. Omdat het je te lang duurt of te weinig is toegespitst op jouw business. Je houdt wel van concreet, snel en grote stappen maken. Je weet alleen even niet hoe of waar te beginnen. Meer info op: https://www.hannekevanonna.nl/hot-seat-sessie

 HOT SEAT SESSIE

Tijd en locatie

Te boeken voor do- of vrijdag ochtenden

WOWO Amsterdam, Tweede Atjehstraat 26, Amsterdam, Holland

Over het evenement

HOT SEAT SESSIE

Je houdt niet van groepstrainingen of lang lopende trajecten. Omdat het je te lang duurt of te weinig is toegespitst op jouw business. Je houdt wel van concreet, snel en grote stappen maken. Je weet alleen even niet hoe of waar te beginnen. Omdat je zo in je eigen werk zit dat je het niet altijd even scherp ziet. Of niet duidelijk hebt waar je naartoe wil of kan. Je hebt een strategische partner nodig die je in korte tijd naar een hoger niveau tilt. Die kansen ziet die anderen niet zien, die van aanpoten en resultaat houdt en je concreet en recht door zee advies geeft. Hanneke van Onna, eigenaresse van WOWO Amsterdam maakt iedere donderdag en vrijdagochtend ruimte in haar agenda om ondernemers zoals jij verder te helpen.

Is dit voor jou? Boek dan een HOT SEAT SESSIE met Hanneke, letterlijk op de velvet bank bij mij op kantoor. In een ochtend kijken we samen hoe je bedrijf of merk ervoor staat en waar meteen al quick fixes mogelijk zijn om je bedrijf te laten groeien. Waar je met minimale aanpassingen en inspanning grote impact kan maken. In je businessmodel, in zichtbaarheid, in helderheid en in omzet. In een ochtend krijgt je business een flinke boost. Van mij krijg je onverdeelde aandacht, energie, business expertise en toegang tot mijn netwerk. 4 uur op de HOT SEAT en je gaat naar huis met een vervuld gevoel. Je kan weer verder bouwen, je hebt je bedrijfsvisie scherp, je weet waar je naartoe wil en beter nog, je weet nu ook hoe.

Ik kan je op donderdag en vrijdag ochtend op de HOT SEAT in mijn kantoor ontvangen. Laat maar weten op welke datum je naast me plaats neemt. 

Gun jezelf deze kans. 

HOE WERKT EEN HOT SEAT SESSIE

Ik stuur je van te voren een vragenlijst en bekijk je site en social media kanalen of ik al wat opvallends zie waarover ik kan adviseren. Tijdens het gesprek zelf neem je een laptop mee, dan kunnen we meteen aan de slag!

​​

De voordelen

· Je hebt doelgericht antwoord op jouw vragen

· Drie uur lang strategisch advies 

· De sessie is bij WOWO Amsterdam, of (op jouw verzoek) via Skype

· Op donderdag of vrijdag ochtend van 9.30 -12.30 uur  

Het doel van het gesprek is om jou verder te helpen met jouw bedrijf en dus jouw leven. Ik leef in de overtuiging dat wij mensen altijd tot veel meer in staat zijn dan we zelf denken. Dat het onmogelijke mogelijk is. Ook voor jou. Je maakt me superblij als ik jou zie groeien. We gaan dan ook samen voor maximale output op deze ochtend!

Kosten: 600 euro per gesprek van 3 uur. ex btw 

​​

Stuur me een mail om een HOT SEAT SESSIE in te plannen op info@hannekevanonna.nl 

Deel dit evenement