vr 24 jan.

|

WOWO Amsterdam

Launch The Money Issue

Launch party The Money Issue Op vrijdagmiddag 24 januari lanceert Hanneke van Onna haar eerste boek The Money Issue. Onder het genot van een hapje, drankje en muziekje overhandigt ze het eerste nummer van haar boek. Wil je er bij zijn? Schrijf je snel in want vol = vol (50 personen).

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Launch The Money Issue

Tijd en locatie

24 jan. 2020 17:00 – 18:30

WOWO Amsterdam, Tweede Atjehstraat 26H, Amsterdam

Over het evenement

PS voor de pers: er is ruimte voor korte interviews en enkele vragen. wil je deze dan wel van tevoren aanmelden via info@hannekevanonna.nl? Thanks

  

The Money Issue

De feelgood geldgids voor alle vrouwen

Shocking: 52% van de Nederlandse vrouwen kan niet op eigen benen staan. Geldexpert Hanneke van Onna was een van hen. Tot ze na een faillissement en een scheiding in 2014 het roer helemaal omgooide. Ze schreef het boek The Money Issue dat verschijnt op 24 januari 2020.

Hanneke: “Ik heb alle fouten gemaakt die er te maken zijn op het gebied van geld. Dat waren harde lessen, maar man wat heb ik er veel van geleerd. Elke dag voel ik wat mijn financiële vrijheid voor me doet sinds ik mezelf heb bevrijd van geldgedoe. Aan de hand van mijn eigen ervaringen coach ik nu andere vrouwen, zodat ook zij verdienen wat ze verdienen.”

The Money Issue

In haar zoektocht naar de reden van haar money issues schuwde Hanneke geen enkel onderwerp. Ze dook in de geldgeschiedenis van haar ouders, nam haar eigen gedrag, patronen en overtuigingen onder de loep. En wat bleek? Het probleem zat ‘m helemaal niet in het feit dat er niet genoeg geld binnenkwam, het zat in Hanneke zelf. 

Hanneke: “En juist daarom wil ik dit graag met andere vrouwen delen in mijn boek. Geld heeft te maken met eigenwaarde. En wij girls hebben veel te snel het gevoel dat we het niet waard zijn. Zonde, want wij rocken!”

In dit boek neemt ze je mee op haar reis naar financiële vrijheid en laat ze je aan de hand van tests, to do’s en lijstjes een stappenplan doorlopen om jou dezelfde fantastische status te geven. Dat wil je, want jouw aanstaande financiële vrijheid geeft je niet alleen een goed gevoel over je portemonnee, maar vooral ook over jezelf. The Money Issue is de feelgood geldgids voor alle vrouwen.

Over Hanneke van Onna

Business coach Hanneke van Onna helpt zowel bedrijven als particulieren met hét onderwerp dat haar leven lange tijd heeft beheerst: geld. Door het lezen van honderden zelfhulpboeken (ja echt!), het volgen van masterclasses als de Spirit Junkie Masterclass van Gabrielle Bernstein in New York, de jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en persoonlijke harde lessen on the way, werd ze een expert. Deze persoonlijke en zakelijke ervaringen lieten haar zien dat zij degene is die anderen moet helpen met hun money issues. Sinds 2018 is ze in te huren als geldcoach en spreekt ze regelmatig op evenementen over het onderwerp. Haar typerende mix van business expertise, psychologische diepte en spiritueel bewustzijn zorgen voor een geheel nieuwe kijk op je eigen relatie met geld en wat jij kunt doen aan je eigen money i 

Deel dit evenement